Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yksiö

Hämeenlinna | Ravintola Birger

Modernia nukketeatteria Marko Haaviston soitolla höystettynä Hämeenlinnassa Olutravintola Birgerissä.
Yksiö on yhdistelmä nukketeatteria ja akustista keikkaa, tragikoomiikkaa ja mennyttä elämää.

Yksiö on työryhmän kirjoittama kuvaus yksinäisyydestä, paikalleen jämähtämisestä, elämän pelosta sekä hyvistä ja huonoista valinnoista. Päähenkilönä nähdään Rauno Lahtinen, keski-ikäinen näyttelijä, joka ei saa mitään aikaiseksi. Erilaiset tekosyyt ja sukupolviset miehiset traumat estävät häntä menemästä elämässään eteenpäin. Rauno on jämähtänyt menneisyytensä tähtihetkeen, rooliin Mikko Niskasen elokuvassa.

Elämä on täynnä valintoja, joskus ne osoittautuvat paremmiksi kuin toiset. Jokainen meistä on varmasti joskus miettinyt omia valintojaan, missä mahdollisesti olisi nyt, jos olisi valinnut toisin. Entä jos elämä onkin jostain syystä pysähtynyt, sama levy on jäänyt päälle, eikä eteenpäin pääse syystä tai toisesta. Kasautuneet ongelmat saattavat ajaa ihmisen kierteeseen, jossa eletään eilisen menestyksessä eikä tässä hetkessä.

Nukkenäyttelijänä kokenut nukketeatteritaiteilija Hannu Räisä jolla on toiminut alalla jo kolmekymmentä vuotta . Laulusta ja soitosta kitaralla vastaa Marko Haavisto, joka on säveltänyt ja sanoittanut uusia, ennen julkaisemattomia kappaleita näytelmään. Esityksen on ohjannut Antti Kemppainen.

Liput 20 € / 15 €
varaukset: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com / 0443560036

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.10. klo 20–21

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Birger

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Raatihuoneenkatu 5

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

(03) 570 9777

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: