Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirjailijavieraana Monni Himari

Hämeenlinna | Hämeenlinnan pääkirjasto, Avolava

Kirjailija Monni Himari kertoo teoksistaan "Erältä, eräistä" (2020), "Vaella, kalasta, rakasta" (2021) sekä tavastaan kirjoittaa ja dokumentoida luontoa.

Monni Himari (s. 1985) on hämeenlinnalainen retkeilytoimittaja, kirjailija, luontokuvaaja ja luonnonsuojelija.

Nykyisin Pohjois-Norjan Lakselvissa asuva Himari harjoittaa pohjoista omavaraisuutta, kalastaa läpi vuoden ja retkeilee yhtä mielellään maailman pohjoisimman havumetsän neulaspoluilla kuin Finnmarkin aavoilla tuntureilla. Hän ottaa tuotannossaan vahvasti kantaa luonnon monimuotoisuuden puolesta.

Himarin esikoisteos Erältä, eräistä (2020) on omassa genressään suuren suosion saavuttanut kuvitettu lastukokoelma Suomen ja Saamenmaan luontokohteista.

Himarin uutuusromaani Vaella, kalasta rakasta (2021) on kirjailijan omilla luontokuvilla sävytetty suolantuoksuinen matkakertomus, koskettava tarina rakkaudesta ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa.

Pieneltä saarelta vuonon varrelta löytyi kaikki, mitä hyvään elämään tarvitsee: meri, mielenrauha, rakkaus.

Himari kirjoittaa myös palkittua Kaukokaipuu-matkablogia ja julkaisee luontohetkiään Instagram-tilillään: https://instagram.com/monnihimari

Tilaisuudessa arvotaan kirjailijan signeeraamat Erältä, eräistä sekä Vaella, kalasta rakasta –teokset. Arvontaan voi osallistua tilaisuuden aikana. Voittajat arvotaan kirjailijavierailun lopuksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sen järjestää kirjasto.

Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 22.9. klo 17.30–18.30

Tapahtumapaikka: 

Hämeenlinnan pääkirjasto, Avolava

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Lukiokatu 2

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: