Someone Like You - The Adele Songbook

Hämeenlinna | Verkatehdas, Vanaja-sali

Someone Like You – The Adele Songbook on korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham.

Konsertin ohjelmisto koostuu voittopuolisesti lontoolaisen mega-tähden Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.

Konsertissa kuullaan myös osuvia poimintoja muun muassa George Michaelin, Shirley Bassey’n, Barbra Streisandin, Amy Winehousen ja Bob Dylanin tuotannosta.

Someone Like You – The Adele Songbook nähdään eri puolilla Suomea tammikuussa 2022. Kahdeksan konserttia eri puolilla Suomea käsittävä kiertue starttaa Hyvinkäältä 7.1. ja päättyy Ouluun 16.1.2022.

Kesto: n 2 h 15 min, sisältäen väliajan.

Lahjakkaan, vuoden 2013 X-Factor finalistin Katie Markhamin jo valmiiksi hyvässä nosteessa ollut ura sai yllättävän käänteen, kun hänet ja muutama muu Adelen ääntä ja persoonaa jäljittelevää naislaulajaa kutsuttiin esiintymään yhdessä Adelen kanssa suosittuun BBC - Graham Norton Show -tv-ohjelmaan. Ohjelmassa sielukas Katie tulkitsi hitin Hello Adelen persoonallista ja voimakasta ääntä taitavasti mukaillen.

Adelen mielestä Katie Markhamin tulkinta Hello’sta oli niin mahtava, että hän suositteli neitosta ottamaan ohjelmistoonsa muitakin lauluja omilta albumeiltaan ”19”, ”21” ja ”25”. Miljoonat englantilaiset television katselijat olivat Adelen kanssa mieltä. Katie Markham otti vinkistä vaarin ja tulos on kuultavissa koskettavassa Someone Like You – The Adele Songbook -konsertissa.

"Olihan se melkoinen shokki, kun suuri idolini Adele tykästyi juuri minuun", Katie toteaa. "Adelen musiikissa on käsittämätöntä kauneutta ja varmaan sen takia se vetoaa niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Siinä välittyy aito ja syvä tunne."

Tapahtuma-ajat: 

  • to 13.1.2022 klo 19

Tapahtumapaikka: 

Verkatehdas, Vanaja-sali

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Paasikiventie 2

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Peruslippu (rivit 1–10): 49,90 € / Peruslippu (rivit 11–15): 44,90 € / Peruslippu (rivit 16–): 39,90 € / Vammaiskortin A-merkinnällä avustajalippu: 0 €

Lipunmyyjät: 

Verkatehtaan lipunmyynti

Puhelinnumero: 

0600 16 060 (0,76 €/min + pvm)

Osoite: 

Ticketmaster

Puhelinnumero: 

0600 10 800 (1,98 €/min + pvm)

Osoite: