Peela

Hämeenlinna | Suisto-klubi

Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Peela esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa, Linnajazzin syksy -konserttisarjassa.

Peela on perustettu vuonna 2016 ja julkaisi debyyttialbuminsa Layers toukokuussa 2018. Odotettu toinen levy ilmestyi keväällä 2020.

Yhtyeessä soittavat Johannes Granroth (kitara, laulu, sävellykset), Johan Dahlbo (rummut), Maja Mannila (koskettimet, laulu), Sami Leponiemi (saksofoni), Antti Ahoniemi (basso) ja Mikko Antila (perkussiot).

"Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän", Pentti Ronkanen hehkuttaa yhtyeen esiintymistä Suomijazz.com-sivustolla.

Konsertti on osa Linnajazzin syksy -konserttisarjaa.

Hintatiedot:

Konserttilippu 22 euroa

Liput etukäteen netistä Lippu.fi tai R-kioskeista. Lipunmyynti konserttipäivänä ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua.

Järjestäjä:

Hämeenlinnan soitannollinen kerho ry

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 22.10. klo 20–21.30

Tapahtumapaikka: 

Suisto-klubi

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Verkatehtaankuja 7

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

036120266

Sähköposti: 

suisto@suisto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: