Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lasi- ja keräiltapahtuma

Riihimäki | Suomen Lasimuseo

Suomen lasimuseon ystävät ry järjestää perinteisen lasiesineiden ja muiden keräilytavaroiden myyntitapahtuman lasimuseon piha-alueella ja puistossa. Noin sadan myyjän pöydillä on laaja ja laadukas valikoima suomalaista taide- ja käyttölasia, keramiikkaa, retro- ja vintage-esineitä sekä muuta keräilytavaraa.
Vuosittain tapahtumassa on vieraillut yli 3.000 kävijää päivän aikana.

Museon tiloissa pidetään kolme puolen tunnin tietoiskua keräilijöitä kiinnostavista aiheista kuten taidelasin väärennöksistä ja niiden tunnistamisesta.

Tapahtuman info-pöydässä jaetaan SLMY:n jäsenille jäsenetuna juuri ilmestynyttä Suomalaisen lasin vuosikirjaa 2019. Yhdistyksen ulkopuolisille kirjaa myydään museomyymälässä 20 eurolla. Tapahtumassa voi myös liittyä lasimuseon ystävien jäseneksi maksamalla 25 euron jäsenmaksun, jolloin saa kirjan sekä muut jäsenedut heti käyttöönsä.

Kannattaa käydä myös sisällä lasimuseossa tutustumassa esillä oleviin näyttelyihin: suuressa salissa on esillä Oiva Toikan tuotantoa esittelevä näyttely Oivan ihmemaassa, kolmannessa kerroksessa on esillä viinilaseja neljältä vuosisadalta ja parvella on Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden töitä.

Lasimuseon myymälässä on laaja valikoima alan kirjallisuutta ja pienesineitä myytävänä. Lasimuseon kahvila-ravintola palvelee asiakkaita päivän aikana.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.6. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Suomen Lasimuseo

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Tehtaankatu 23

Postinumero: 

11910

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Puhelinnumero: 

019 758 4108

Sähköposti: 

glass.museum@riihimaki.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: