Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ihan sekaisin -taidenäyttely

Riihimäki | Riihimäen kirjasto

Mirja Kilkki on reippaan rohkea värien ja eri aiheiden käyttäjä. Hän maalaa akryyleillä ja akvarelleilla. Etenkin uusimmissa naisaiheisissa teoksissa Mirja näyttää löytäneet oman tyylinsä, vapaan ja jopa villin. Hän on opiskellut Riihimäen opistossa ja ottanut myös yksityistunteja. Ilahduttavinta on se riemu, mikä monesta työstä välittyy katsojalle.
Vuokko Koho on kalligrafi ja akvarellisti. Tässä näyttelyssä hän tuo esille kalligrafisia taiteilijakirjojaan, joissa yhdistyvät hänen molemmat taidesuuntauksensa. Nämä kirjat ovat itsenäinen originaaleja kirjoja, tekstien visualisuutta korostavia kalligrafisia taideteoksia. Katariina Frimanin, Vuokon tyttärentyttären akvarellit ovat kauniisti esillä yhdessä leporellossa eli haitarikirjassa.
Riitta Leppäniemi kutsuu töitään piirustuksiksi. Mutta kuten näyttelyn töistä havaitaan, ne ovat paljon muutakin. Riitan tyyli on lempeä, ystävällinen ja kohdettaan kunnioittava. Hän käyttää akvarelleja, akryylejä ja värikyniä luovasti. Riitan töistä tulee katsojalle hyvä mieli.
Pentti Saavalainen on uusi riihimäkeläinen, jonka teokset ovat täällä ensimmäistä kertaa näytteillä. Pentti maalaa akryyleillä ja käyttää siveltimien lisäksi luovasti erilaisia muita välineitä. Tämä näkyy pintojen, näkymien ja yksityiskohtien ilmeikkäänä toteutuksena. Pentin työt ovat elegantteja näkymiä luontoon ja ihmisen sieluun.

Tapahtuma-ajat: 

  • 3.2.–26.2.

Tapahtumapaikka: 

Riihimäen kirjasto

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 16

Postinumero: 

11100

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Puhelinnumero: 

019-758 4681

Sähköposti: 

kirjasto@riihimaki.fi

Tapahtuman lisätiedot: