Tapahtuma ei ole enää voimassa.

LevyPopup

Riihimäki | Matkakeskus Riihimäki

Levymessuja saadaan odotella vielä tovi aaltojen ja tyrskyjen velloessa, mutta LevyPopup tarjoaa kevyen kenttälounaan levymusiikin nälkään torstaista lauantaihin Matkakeskuksessa. Tarjolla on kiertolevyjä ja osin uusiakin laajasti laidasta laitaan. Laareista löytyvät niin vinyylit kuin CD:tkin. Ostopisteeseen voi myös hylätä omat turhat levynsä.

Poikkeusajat saivat monet tarttumaan toimeen ja siivoamaan vihdoinkin sen varastohuoneen monta muuttoa mukana seuranneesta painolastista, eli "vanhoista aarteista". Joka toisessa läjässä vanha levykokoelma odotti aikaa parempaa; joka ikävä kyllä usein jo menikin. Siitä huolimatta kiertolevyjen liikuttelun asiantuntija voi löytää sillekin uuden loppusijoituspaikan. Niinpä kulkijat voivat myydä omat, ehjät, turhat levynsä ostopisteeseen. Klassista ja hittikokoelmia tosin ei valitettavasti autotalliin enää mahdu.

Mukana on lisäksi mm. Elvis Presley Finland – King Elvis Association. Valtakunnallista Elvis fan club -toimintaa ylläpitävä yhdistys, KEA, muodostaa selkeästi suurimman Elvis-yhteisön Suomessa. KEA julkaisee sadoille jäsenilleen neliväristä jäsenlehteä, jonka toimituskunnan muodostavat johtavat Elvis-asiantuntijat Suomessa. Osastolla myynnissä Elviksen levyjä sekä muuta aiheeseen liittyvää.

LevyPopup siis to-la Riihimäen Matkakeskuksessa (Eteläinen asemakatu 2A) siis to 17.9. ja pe 18.9. klo 11-18 sekä la 19.9.20 klo 10-15. Pääovista sisään. Tervetuloa.

MT record.fi
www.record.fi
FB event: https://www.facebook.com/events/1262094534131945

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 18.9. klo 11–18
  • la 19.9. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Matkakeskus Riihimäki

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Eteläinen Asemakatu 2A

Postinumero: 

11130

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Tapahtuman lisätiedot: