Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Levymessut ja -popup Riihimäki 14. ja 17.2.19

Riihimäki | Matkakeskus Riihimäki

Riihimäen Matkakeskuksessa järjestetään levymessut sunnuntaina 17.2.19 ties kuinka monetta kertaa. Mukana on maan parhaat levymessukauppiaat, eli alan erikoisliikkeitä ja intohimoisia keräilijöitä kokoelmansa tuplakappalein. Pähkinänkuoressa levymessuilla ostetaan ja myydään äänilevyjä. Edes ostopakko ei ole, vaan mukaan voi tulla vaikka juttelemaan musiikista. Ja mikä parasta, torstaina 14.2. on tarjolla samassa paikassa jo LevyPop-up viikonlopun kiireisille.

Mutta ostaako joku vielä vinyylilevyjä? Entä saako levymessuilta sitten vielä CD-levyjä? Kyllä ja kyllä. Joka perjantai ilmestyy hengästyttävän laajat valikoimat uutta musiikkia ja uusintapainoksia vanhoista klassikoista, niin vinyyleinä kuin CD:einäkin. Ja erityisesti erikoisliikkeissä kauppa käy. Koska levykauppoja ei ole enää edes joka kaupungissa, jalkautuu osa liikkeistä kansan pariin kauppakeskuksiin ja seurataloilla, kätevää. Tarjolla on luonnollisesti sekä uusia että käytettyjä. Joka tapahtumassa joku on aina juuri aloittanut vanhojen suosikkien uudelleenmetsästyksen vinyylinä. Samalla tavalla ukkoutumisesta syyttettyihin tapahtumiin virtaa myös nuorempaa väkeä joka kerta enemmän. Ehkä saamme nauttia levyntonkimistalkoista vielä pitkään. Kauppiaat panevat parastaan hinnoittelemassa tuoreimmat käytetyt mukaan, vaikka sitten edellisenä yönä. Kävijät voivat myös myydä tarpeettomat äänilevynsä ostopisteeseen, joka sijaitsee heti liiketilan oven pielessä oikealla.

LevyPop-up siis siis Riihimäen Matkakeskuksessa, Liikeradalla (Eteläinen Asemakatu 2A) torstaina 14.2.19 klo 12-18. Varsinaiset Levymessut sunnuntaina 17.2.19 klo 11-15. Ei pääsymaksua.

MT record.fi
FB event: https://www.facebook.com/events/276750366338680/ https://www.facebook.com/events/372363406651197/
www.record.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.2. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Matkakeskus Riihimäki

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Eteläinen Asemakatu 2A

Postinumero: 

11130

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Tapahtuman lisätiedot: