Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kansainväliset levymessut Riihimäellä su 16.9.18

Riihimäki | Matkakeskus Riihimäki

Vinyylilevyissä on edelleen meneillään jonkinlainen buumi, jota Riihimäen kansainväliset levymessut kiihdyttää entisestään sunnuntaina 16.9. Matkakeskuksessa. Messuilla on mukana alan erikoisliikkeitä Ruotsista ja Suomesta sekä asiantuntevia keräilijöitä, joten odotettuja ja yllättäviäkin löytöjä voi olla edessä. Toisaalta messuilla on myös erillinen ostopiste, johon kävijät voivat myydä omat ehjät, tarpeettomat vinyylilevynsä.
Monet musiikinystävät metsästävät nyt nuoruuden suosikkejaan vinyylilevyinä, kun ne matkan varrella on joskus tullut kadotettua tavalla tai toisella. Vanhoja suosikkeja on saatavilla nostalgisina alkuperäispainoksina, mutta toisaalta myös uutta ja vanhaa musiikkia prässätään edelleenkin ja aina vain vinyylille. Messuilla on toki myös lähes puolet tarjonnasta edelleen CD-levyjäkin, joten vinyylit sivuuttaville kävijöillekin tarjonta on kohdillaan. Mukana on myös pari levykauppiasta Ruotsista. Palvelevien erikoisliikkeiden lisäksi mukana on siis myös keräilijöitä, jotka poistavat kokoelmistaan tupla- tai jopa triplakappaleita. Heidän laatikoistaan voi tehdä yllättäviäkin löytöjä. Esimerkiksi toissa talvena keräilijä löysi 25 vuotta etsimänsä kiekon, jollaisia toisella keräilijällä oli ollut kaksi. Näin levyt kiertävät, muutenkin kuin 33 1/3 rpm lautasella kotona.
Levymessut siis Riihimäen Matkakeskuksessa, osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2A sunnuntaina 16.9.18 klo 11-15. Lisäksi perjantaina ja lauantaina 14.-15.9. samassa tilassa lämmitellään messupäivää varten Levy-popupin merkeissä klo 14-18 (pe) ja 10-15 (la). Tarjolla on jo kompakti valikoima vinyylejä ja CD:eitä. Ei pääsymaksua. Tervetuloa.

FB eventit: https://www.facebook.com/events/159920164818452/ https://www.facebook.com/events/1893918047369920/
www.record.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 16.9. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Matkakeskus Riihimäki

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Eteläinen Asemakatu 2A

Postinumero: 

11130

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Tapahtuman lisätiedot: