Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tango del norte - Solos & Duos 2 Keltaisella talolla

Janakkala | Keltainen talo

Tuulahdus Buenos Airesia saapuu Laurinmäelle, kun Tango del norte konsertoi Keltaisella talolla. Esta noche el ambiente esta garantizado!

Sami Pirttilahti, bandoneon
Ville Westergård, piano

Liput: 20 /15 euroa
Talon tapaan alennuslipun saavat kaikki halukkaat, ikään tai statukseen katsomatta. Täyden hinnan saa maksaa joka jaksaa.
Ennakkovaraukset: olli@vihreatalo.fi

Tarjolla pientä purtavaa!

Tango del norte on vuonna 2011 perustettu argentiinalaiseen tangomusiikkiin ja eteläamerikkalaiseen folkloreen erikoistunut yhtye, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tangoyhtyeenä ja konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin. Euroopassa Tango del norte on ehtinyt esiintyä Espanjassa ja Poznanin Tangofestivaalilla, Puolassa.

Tango del norte on tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisen tason laulusolistien, kuten Martin Alvaradon, Romina Biancon, Angelika Klasin, Harri Kaitilan ja Sandra Lunan kanssa. Kesällä 2016 Tango del norte julkaisi ensimmäisen CD-levynsä "Raíces de pasión" yhdessä Romina Biancon kanssa. Kesällä 2018 oli vuorossa duolevy "Solos & Duos". Yhtyeen toinen perustajajäsen Sami Pirttilahti voitti v. 2018 Yhdysvalloissa maailman suurimman bandoneonkilpailun "Che Bandoneon" ja tammikuun lopulla hänet valittiin Suomen Harmonikkaliiton toimesta vuoden harmonikkataiteilijaksi 2020..

Solos & Duos 2 - konserttikiertue jatkaa Tango del norten duokonserttien sarjaa ja viittaa samalla kehityskaareen yhtyeen ensimmäisen duolevyn julkaisemisesta tähän päivään. Konsertti on monipuolinen kattaus argentiinalaista tangoa ja eteläamerikkalaista folklorea. Tunnelmat vaihtelevat perinteisemmistä tangosävelmistä Astor Piazzollan musiikin kautta Suomessa vähemmän soitettuihin tango- ja kansanmusiikkimelodioihin. Konsertin ohjelmassa on mm. argentiinalaisen muusikko-säveltäjä Alejandro Schwarzin Tango del nortelle säveltämä sarja argentiinalaisia tansseja, joka kuullaan ensimmäistä kertaa tällä kiertueella. Tango del norte vie kuulijansa matkalle aitoon buenosairesilaiseen tunnelmaan!

BIENVENIDOS!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 5.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Keltainen talo

Sijaintikunta: 

Janakkala

Käyntiosoite: 

Hakoistentie 373

Postinumero: 

14240

Postitoimipaikka: 

Janakkala

Puhelinnumero: 

Puh. 040 779 1013 Kahvila
(03) 680 1280 kulttuuritoimi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: