Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suistamon Sähkö - konsertti

Janakkala | Tarinmaan VPK:n talo

Suistamon Sähkö on nelihenkinen etnoteknoyhtye jonka musiikissa kuuluu karjalainen haitarinsoiton perinne jota haitari-tranceksikin voi kutsua, yhdistettynä rappiin, elektromusiikkiin ja mieliinjääviin laulumelodioihin. Lavaesiintymisensä on energistä ja he saavat salillisen yleisöä helposti tanssiin ja yhteiseen liikkeeseen. Yhtyeeseen kuuluvat Anne-Mari Kivimäki, Eero Grundström, Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen. Ensimmäisestä keikkavuodestaan 2016 lähtien bändi on valloittanut kotimaisia areenoita ja yltänyt debyyttialbumillaan World Music Charts Europe -listalle. He ovat parhaillaan toisen levynsä julkaisukiertueella ja vetävät täysiä saleja esiintyessään.
Tilaisuuden järjestää Musiikkia Meille jonka ensimmäinen tapahtuma tämä on. Musiikkia Meille haluaa tuottaa elävää musiikkia kylien vanhoilla kulttuuripaikoilla, seura- ja työväentaloilla joiden tanssi- ja iltamaperinne on hiipumaan päin.
Multiple Standard aloittaa tilaisuuden. Lyhyt alkusoitto didgeridoilla ja hieman joikua. Ennen kuin Suistamon Sähkö aloittaa on kahvipuffetti.
Lippuja voi varata osoitteesta mirjaschmidt@gmail.com. Liput maksavat 15€ käteisellä ovelta.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 14.10. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Tarinmaan VPK:n talo

Sijaintikunta: 

Janakkala

Käyntiosoite: 

Hakoistentie 279

Postinumero: 

14240

Postitoimipaikka: 

Janakkala

Tapahtuman lisätiedot: