Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yks- Kakslammen ulkoilupäivä

Hausjärvi | Ykslammi

Ryttylän Kiri ry järjestää lauantaina 9.6.2018 klo 12.00 – 16.00 Yks- kakslammen ulkoilupäivätapahtuman kaikenikäisille. Ulkoilupäivä on yksi Hausjärvi 150 vuotta tapahtumista ja myös Avoimet kylät tapahtuma.

Radio YLE:n luontoilloista tuttu Jaakko Kullberg Vuokon luonnonsuojelusäätiöstä kertoo opastetuilla kierroksilla yleisölle tarkemmin Kakslammin luonnoinsuojelualueen harvinaisista kasveista ja hyönteisistä. Alueeseen voi tutustua myös itsenäisesti kiertämällä opastetun luontopolun. Luontopolun varrella on Hausjärvi aiheisia kysymyksiä. Kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Frisbeegolfin toimintapisteellä voi kokeilla kuinka pitkälle kiekko lentää ja mikä on kiekon lähtönopeus. Lapsille on oma frisbeegolfin popup rata. Ryttylän Kirin ”museotelttassa” on esillä asusteita, urheiluvälineitä, valokuvia sekä lehtileikkeitä vuosien varrella.

Tapahtumakeskus on Kakslammin soranottoalueen keskellä lähellä portaita. Keskuksessa on ruokailupiste sekä Ryttylän Kyläyhdistyksen puffetti. Tarjoamme 200 ensimmäiselle kävijälle soppatykistä hernekeittoa ja näkkileipää. Paikoitus järjestetään Kisalan paikoitusalueelle, josta on edelleen ohjaus tapahtumakeskukseen.

Hausjärven kunnan tukema ilmaistapahtuma
Osoite: Riihiviidantie 616, 12310 Ryttylä
Lisätiedot: www.ryttylankiri.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.6. klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Ykslammi

Sijaintikunta: 

Hausjärvi

Postinumero: 

12310

Postitoimipaikka: 

Hausjärvi

Tapahtuman lisätiedot: