Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lasten Lumipäivät

Hausjärvi | Oitin juhlatalo

Suomen Hiihtoliiton ja Hausjärven Urheilijoiden järjestämät Lasten Lumipäivät rantautuvat Hausjärvelle Oittiin 15.2.2020 klo 11-14. Tapahtumapaikkana on Oitin Juhlatalo, urheilukenttä, sekä pururadan maasto. Tapahtumapaikan osoite on Urheilutie 1, Oitti. Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lumilajeista kiinnostuneet alakouluikäiset tai sitä nuoremmat lapset huoltajineen.
Lasten Lumipäivät on kansallinen kiertue, joka vierailee talven aikana yhteensä 29 suomalaisella paikkakunnalla. Viime vuonna kiertue keräsi noin 14 000 punaposkista liikkujaa. Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) palkitsi Lasten Lumipäivät vuosina 2016 ja 2018 maailman parhaana lasten lumitapahtumana.
Lapset pääsevät osallistumaan tapahtumassa erilaisille rastipisteille, joiden kautta lapset tutustuvat lumilajeihin. Perheet saavat vapaasti kiertää ohjattuja rastipisteitä ja tutustua lumilajeihin.
Suoritettavat rastit pitävät sisällään mm. mäkihyppyä, monipuolista suksitaituruutta, lumipelailua suksilla ja tarkkuusheittoa ampumahiihdon hengessä. Tarkoitus on saada lapset innostumaan ulkoliikunnasta hauskalla ja kaikille soveltuvalla tavalla. Toki luvassa on myös sisällä tapahtumaa liikunnallista toimintaa.
Päivää varten lapselle on hyvä varata mukaan helpot, mukavat ja säänmukaiset ulkovaatteet sekä sukset, sauvat ja monot.
Tapahtuma on ilmainen, eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Paikalla on seuran kanttiini, johon voi halutessaan varata käteistä rahaa.
Järjestäjät tarjoavat lapsille kisamakkaran (tai vege-nakin) ja kuumaa mehua.
Oitin tapahtuman järjestelyistä vastaa Hausjärven Urheilijoiden lisäksi myös Lions Club Hausjärvi/Lukot ja Hausjärven kunta.
Tapahtumassa on mukana esittelemässä hiihtovarusteita Pyörä ja Urheilu A.Koskinen Ky.
Lasten Lumipäivien nettisivuilta löydätte paljon tietoa koko kiertueesta. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa, jonne päivitämme kuvia, videoita, tiedotteita ja kaikkea muuta kiertueeseen liittyvää!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.2. klo 11–14

Tapahtumapaikka: 

Oitin juhlatalo

Sijaintikunta: 

Hausjärvi

Käyntiosoite: 

Urheilutie 1

Postitoimipaikka: 

Oitti

Tapahtuman lisätiedot: