Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Dance Fit Cocktail

Hattula | Pekolan tanssilava

Dance Fit Cocktail
Pekolan lavalla kesäkuun maanantaisin

Klo 17:30-18:30 Tanssiksi
Klo 18:30-19:30 Lavis®
Klo 19:30-20:30 Dance80Fit®

Yhden tunnin kertamaksu 8€ tai Kirpsukka Moves kymppikortti 60€.
Käytössä myös Smartum, Edenred ja ePassi.

Ohjaajana: Kirsi Uusimäki / Kirpsukka Moves

Tanssiksi on tanssillinen liikuntamuoto, jossa kunnon kohenemisen lisäksi kohennat seuratanssitaitoasi hymyssä suin. Tunneilla tanssitaan helppoja yksintanssittavia askelikkoja ja pieniä tanssisarjoja seuratanssimusiikin tahtiin. Kunto kohenee, mieli kevenee ja kehityt huomaamatta myös eri tanssilajien osaajana. Tanssiksi on tanssiliikuntaa, josta et voi olla pitämättä sen helppouden, rentouden ja tunneilla vallitsevan iloisen ilmapiirin vuoksi. Kaikilla tunneilla työskennellään tehokkaalla rasvanpolttosykkeellä ja sykettä voi itse säädellä lisäämällä tai löysäämällä tehoja ohjaajan ohjeiden mukaan.

LAVIS® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Dance80Fit® on tanssillinen ryhmäliikuntatunti, joka sopii kaikille. Yhdellä tunnilla saa koko paketin; aerobisen liikunnan ja lihaskunto-osion sekä liikkuvuustreenin. Tunti on tehokas kunnonkohottaja ja rasvanpolttaja naamioituneena helppoon, tanssilliseen konseptiin. Tunnilla soivat pääasiassa 80-luvun klassikot, rap-, musikaali- ja elokuvamusiikki.
Jumppamatto mukaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 25.6. klo 17.30–20.30

Tapahtumapaikka: 

Pekolan tanssilava

Sijaintikunta: 

Hattula

Käyntiosoite: 

Aulangontie 681

Postinumero: 

13900

Postitoimipaikka: 

Pekola

Tapahtuman lisätiedot: