Suomi madepilkkii

Hattula | Petäys Resort

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) viettää 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2020. Järjestön madepilkinnän päätapahtuma järjestetään Hattulan Tyrvännössä.

Hämeen Vapaa-ajankalastajien, alueen paikallisten kalastusseurojen ja SVK:n yhteistyönä toteutettava tapahtuma on kaikille kalastuksesta kiinnostuneille suunnattu madepilkkitapahtuma, jossa opetetaan ja toteutetaan vastuullista kalastusta ja luonnon kunnioittamista. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa talviseen, jännittävään mateenkalastukseen ja -pilkintään sekä opastaa kalojen tunnistuksessa, kalastuksessa, välineissä sekä saaliskalan käsittelyssä.

Tapahtuma on ilmainen, perheystävällinen ja kaikille avoin.

Tapahtumaan voit tuoda paikalle vanhan, nykyisen kalastuslain vastaisen madeharan madeharojen keräyspisteeseen ja saada tilalle vastuullisen, lyijyttömän ja kotimaisen SVK20-juhlamademorrin.
Tule tapaamaan tuttuja, kuulemaan parhaat madejutut ja -vinkit ja nauttimaan talvisesta yhdessäolosta koko perheen tai kaveriporukan voimin kalastuksen parissa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös (26. kerran) Made HUKassa - madepilkkikilpailu klo 17:30-21:30.

Paikalle pääsee oman auton (ilmaista parkkitilaa löytyy) lisäksi myös virallisella MADEBUSSILLA, joka kuljettaa maksutta Hämeenlinnasta, Hattulan keskustan kautta Petäykseen ja takaisin. Bussikyydin ennakkovaraukset ilkka.keinanen@phnet.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.2.2020 klo 16.30–22

Tapahtumapaikka: 

Petäys Resort

Sijaintikunta: 

Hattula

Käyntiosoite: 

Petäyksentie 35

Postinumero: 

14620

Postitoimipaikka: 

Hattula

Puhelinnumero: 

(03) 673 301

Sähköposti: 

info@petaysresort.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: