Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rippikoulun musatapahtuma

Hattula | Hattulan Kirkko

Noin puolentoista tunnin musatapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille. Pääesiintyjäksi on kutsuttu Jouko Mäki-Lohiluoman Yhden Joukon Yhtye. Lisäksi kuullaan nuoren seurakunnan veisuja, Pyhän Ristin kuoron laulua ja Hattulan kirkon urkuja. Tilaisuuden järjestää Hattulan seurakunta.

Entinen seiväshyppääjä, Transitmies Jouko Mäki-Lohiluoma (520 cm v. 1981) hyödyntää urheilu-uraltaan perimäänsä koordinaatiokykyä Yhden Joukon Yhtyeessään. Hän soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, "hi-hat", aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua – ja laulaa. Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli.

Mäki-Lohiluoma aloitti uransa 70-luvun lopulla seurakunnan nuortenilloissa. Tähän mennessä keikkoja on kertynyt n. 4500 - kirkoissa ja kapakoissa, kouluilla, toreilla, festivaaleilla, tanssilavoilla, ihmisten olohuoneissa... Omia pitkäsoittolevyjä Jouko on julkaissut kahdeksan, TV:ssä häntä on nähty viihdeohjelmissa, nuortenohjelmissa, omissa henkilökuvaohjelmissaan, sekä Pikkukakkosessa Herra Heinämäen Lato-orkesterin rumpalina, voimamies Horsmana.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.2. klo 14–15.30

Tapahtumapaikka: 

Hattulan Kirkko

Sijaintikunta: 

Hattula

Käyntiosoite: 

Kirkkotie 29

Postinumero: 

13880

Postitoimipaikka: 

Hattula

Tapahtuman lisätiedot: