Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rahapelaajille vertaistukiryhmä

Hämeenlinna | Kumppanuustalo

Hämeenlinnan Kumppanuustalolla alkaa vertaistukiryhmä ongelmallisesti rahasta pelaaville.

Ryhmässä etsitään yhdessä työkaluja pelihimon taltuttamiseen. Ryhmä on luottamuksellinen, jossa voit keskustella avoimesti ja rehellisesti tilanteestasi ilman tuomitsemista.

Ryhmän kerrat koostuvat eri teemoista, joiden avulla saat ymmärrystä pelaamisen syistä, riippuvuudesta sekä työkaluja muutoksen, eli pelaamattomuuden tielle.

Ole aito oma itsesi – ryhmä ei ole kliseinen jenkkileffan kohtaus. Tilassa asetuta piirissä tai nousta seisomaan, kun puhutellaan. Ryhmässä ollaan läsnä ihminen ihmiselle - vähän kuin menisit ystävän luo kahville. :) Keskustelut pohjautuvat teemoihin ja niitä ohjaa vertaisohjaaja. Ryhmä pohtii yhdessä eri aiheita omien kokemusten kautta. Yhdessä keskusteleminen usein johtaa oivalluksiin ja uuteen askeleeseen kohti pelaamattomuuta.

Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.
Ne kokoontuvat kerran viikossa 2 tunnin ajan yhteensä 12 kertaa.

"Muut ryhmäläiset vaikuttivat itseni näkemiseen, en näe enää itseäni välttämättä pohjasakkana. Hyviä vinkkejä ja neuvoja pelaamattomuuteen."
-Ryhmäpalaute

Ryhmä alkaa 16.2. klo 18-20 Hämeenlinnan Kumppanuustalolla.

Hae Hämeenlinnan vertaistukiryhmään osoitteessa www.pelirajaton.fi/vertaisryhmät

Ps. Tällä hetkellä odotamme Kanta-Hämeen koronatilanne tiedotteita. Jos koronatilanne näyttää edelleen uhkaavalta, joudumme siirtämään ryhmän aloitus ajankohtaa myöhemmäksi. Ilmoitamme hyvissä ajoin tilanteesta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 16.2. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Kumppanuustalo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Kirjastokatu 1

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: