Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ahvenisto Thunder Race 2018

Hämeenlinna | Ahveniston moottorirata

Ahvenisto Thunder Race 2018 ajetaan 1.-2.9.2018. Tämä on kauden toinen SM-osakilpailu Ahveniston moottoriradalla.

Alustava aikataulu, muutokset mahdollisia. Tässä 15.8. päivitetty aikataulu.

www.facebook.com/ahvenistothunderrace/

Perjantai 31.8.2018
18.00 - 21.00 Kilpailutoimisto auki
18.00 - 21.00 Kilpailupapereiden tarkastus/ kilpailupaikalla ilmoittautuminen
18.30 - 21.00 Esikatsastus

Lauantai 1.9.2018
8.00 - 18.00 Kilpailutoimisto ja lehdistökeskus auki
8.00 - 8.30 Kilpailupapereiden tarkastus/ kilpailupaikalla ilmoittautuminen
8.00 - 9.00 Esikatsastus
8.15 Ohjaajakokous
9.00 - 9.30 V8 Thunder Vapaa harjoitus 30 min.
9.35 - 9.55 Formula Ford Aika-ajo 20 min.
10.00 - 10.15 SMP F4 NEZ + FAF Aika-ajo 15 min.
10.20 - 10.50 V8 Thunder Aika-ajo 30 min.
10.55 - 11.15 V1600 Aika-ajo 20 min.
11.20 - 11.40 The Gran Turismo Aika-ajo 20 min.
11.40 - 12.40 Tauko
12.40 - 13.05 V8 Thunder Race 1 20 min. +1
13.35 - 14.05 SMP F4 NEZ + FAF Race 1 25 min. +1
14.25 - 14.45 V1600 Race 1 20 min.
15.05 - 15.25 The Gran Turismo Race 1 20 min.
15.45 - 16.05 FF Race 1 20 min.
16.35 - 16.55 SMP F4 NEZ + FAF Race 2 18 min. +1
17.15 17.40 V8 Thunder Race 2 20 min +1

Sunnuntai 2.9.2018
9.00 - 17.00 Kilpailutoimisto ja lehdistökeskus auki
9.30 - 9.45 Koppiautot Warm up 15 min.
9.50 - 10.05 Formulat Warm up 15 min.
10.10 - 10.25 SMP F4 NEZ Aika-ajo 15 min.
10.45 - 11.05 FF Race 2 20 min.
11.05 - 12.05 Tauko
12.05 - 12.30 V8 Thunder Race 3 20 min. +1
12.45 - 13.10 V1600 Race 2 20 min.
13.40 - 14.10 SMP F4 NEZ Race 3 25 min. +1
14.30 - 14.50 The Gran Turismo Race 2 20 min.
15.10 - 15.30 V1600 Race 3 20 min.
15.50 - 16.10 FF Race 3 20 min.

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

RATA-SM on Suomalaisen Rata-autoilun Tuki ry:n (SRTRY) pyörittämä rata-autoilun sarja, jonka luokkina kisailevat kaudella 2018 The Gran Turismo, V1600, Formula Ford ja Legends Trophy. Vierailevina luokkina nähdään mm. uusi Formula Academy Finland.
Osakilpailut tarjoavat yleisölle tiukkaa kilvanajoa ja visuaalisia moottoriurheiluelämyksiä. Rata-SM-osakilpailut toivottavat koko perheen tervetulleeksi nauttimaan suomalaisen rata-autoilun huippusarjasta!

Liput: lauantai 10€ | sunnuntai 10€ | la+su 15€

Tapahtuma-ajat: 

  • la 1.9. klo 9–17.40
  • su 2.9. klo 9.30–16.10

Tapahtumapaikka: 

Ahveniston moottorirata

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Poltinahontie 47

Postinumero: 

13130

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: