Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Poika ja Korppi

Hämeenlinna | Olutravintola Birger

Aikuisten nukketeatteri-ilta Olutravintola Birgerissä. Kuninkaallisen Nukketeatterin uusin näytelmä Poika ja Korppi on koskettanut lapsien lisäksi erityisesti aikuiskatsojia sen ajankohtaisuuden vuoksi. Pakolaisuutta ja sotaa lapsen näkökulmasta käsittelevä näytelmä tuodaan uuteen ympäristöön. Teatteri vieraili näytelmällä lokakuussa Keniassa. Esityksen jälkeen keskustelutilaisuus näytelmän tekijöiden kanssa jotka kertovat Kenian kokemuksistaan valokuvien kautta ja avaavat esityksen taustoja.

Keskustelutilaisuus esityksen jälkeen n.17.45 - 19.00

Liput 10 € / kpl. Käteinen tai pankkikortti
varaukset: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com tai 044- 3560036

Poika ja Korppi sijoittuu kaukaiseen kaupunkiin, jossa poika asuu omillaan ikävöiden kadonneita vanhempiaan. Hän kuluttaa aikaansa ympäri kaupunkia maleksien ja vaaroja välttellen. Jännitystä elämään tuovat yli lentävät koneet ja kerrostalojen lomassa marssivat sotilaat. Eräänä päivänä taivaalta putoaa alas korppi, joka ei pääse enää lentoon. Poika ottaa korpin kotiinsa ja alkaa hoitaa lintua. Vähitellen heidän välilleen kasvaa luottamus ja ystävyys, vaikka yhteistä kieltä ei olekaan.

Sanaton näytelmä käsittelee ystävyyttä, sotaa ja selviämistä lapsen näkökulmasta. Esityksen näyttelijöinä nähdään Hannu Räisä ja Antti Kemppainen. Räisän suunnittelema Poika-nukke on tehty harvinaista bunraku-tekniikkaa käyttäen. Antti Polameri on säveltänyt esityksen musiikin.

Esityksen kesto n. 30 min

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.11. klo 17

Tapahtumapaikka: 

Olutravintola Birger

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Raatihuoneenkatu 5

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

03 570 9777

Sähköposti: 

birger@birger.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: