Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Wetterhoff Goes Design

Hämeenlinna | Wetterhoffin talo

Yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa on perjantaina 30.8. designtori, Taiteiden Yö ja Wetterhoffin myymälä avoinna iltaan asti.

Muotoilijat, suunnittelijat, käsityöläiset ja kädentaitajat myyvät ja esittelevät sisustustuotteita, vaatteita, asusteita ja koruja. Wetterhoff Goes Design –tori leviää kaikkiin Wetterhoffin talon kolmeen kerrokseen.

Wetterhoff-myymälässä on teemana käsinvärjätyt langat. Lanitium Ex Machina, Handu.fi ja Rva Silmusolmu esittelevät ja myyvät itse värjäämiään lankoja. Handun langat löytyvät Wetterhoffin talon sisäpihalta Handumobiilista.

Pirjo Iivonen ja Veera Jussila esittelevät uudet neulekirjansa. Myymälässä on lisäksi erikoistarjouksia. Ostoksia voi tehdä klo 22 saakka.

Wetterhoff-myymälä on ainutlaatuinen sisustus- ja käsityökauppa Wetterhoffin talon katutasossa. Wetterhoffin kaupasta voit ostaa laadukkaat sisustustuotteet, lahjat, langat, kuteet, ryijyt ja käsityötarvikkeet.

Wetterhoffin talon katutasossa, Café Hoffissa, kuullaan perjantaina 30.8.19 live-musiikkia. Saksofonisti Heikki Sirkkola esiintyy klo 18 ja All Good –bändi klo 19.30.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 30.8. klo 15–22

Tapahtumapaikka: 

Wetterhoffin talo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Wetterhoffinkatu 4

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: