Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Teemapäivä Iittalassa 27.11.2020

Hämeenlinna | Kalvolan kylätalo

Marraskuun teemapäivässä vaikuttavan ja kestävän äänenkäytön työpaja, herkullinen vegeillallinen ja tunnelmallinen kertomalaulujen konsertti. Teemapäivä kokoaa antoisan työpajan ja erinomaisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinallisiin musiikki-iltamiin.
Sydämellisesti tervetuloa Iittalaan! Puheen Flow - vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja klo 13-17 (kouluttajana sopraano, laulupedagogi ja vokologi FM Liisi Pettersson Ääniluotsista). Vegeillallinen klo 18. Illallisen valmistaa ja tarjoilee Mariia Ruusunlahti. Balladin kaikuja -konsertti klo 20-21.30 Ideas from Storytelling Music and Traditional Ballads by Iltamat Iittalassa. Hinta koko päivältä 168 €. Koko päivän hinta vain 168 € Hinnat erikseen: Puheen Flow -työpaja 120 € Illallinen 45 € Konsertti (15/ 13/ 7€, Perhe 40€).

Illallisen valmistaa ja tarjoilee inspiroiva vegaani-ruuan taitaja Mariia Ruusunlahti. Kaikki kattaukset ovat monipuolisia, värikkäitä, maukkaita, täysin vegaanisia ja gluteenittomia. Tervetuloa herkuttelemaan!

Balladin kaikuja - Ideas from the Storytelling Music and Traditional Ballads - Musiikki-iltamat päräyttää Iltamat Iittalassa.
Kertovatko laulujen tarinat meille jotakin menneisyydestä tai meistä itsestämme? Mullistiko kansanballadi koko muinaisen maailman nostamalla naisen näyttämölle? Kiehtova musiikillinen matka keskiajan eurooppalaisen tarinalaulun traditiosta kansanballadien maailmanvalloitukseen.

Pidämme tapahtuman pienenä ja turvallisena. Äänenkäytön työpajaan otetaan enintään 8 osallistujaa. Ruokailemaan ja konserttiin myydään korkeintaan 30 lippua kuhunkin. Osta liput etukäteen verkkokaupasta tai soittamalla iltamien asiakaspalveluun.

Verkkokauppa: www.iltamatiittalassa.fi
Email: outi.vinkki@gmail.com
Phone 358 44 344 7455/ Outi
Information available in English and Japanese. Do not hesitate to call and ask more.
Keväällä 2020 toteutettavat teemapäivät ovat useamman yrittäjän yhteisponnistus ja yritys Iltamat Iittalassa on saanut niiden järjestämiseen luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM). Otamme mielellämme näistä tapahtumista palautetta ja kokemuksia vastaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 27.11. klo 13–21.30

Tapahtumapaikka: 

Kalvolan kylätalo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Hollaajantie3

Postinumero: 

14500

Postitoimipaikka: 

Iittala

Tapahtuman lisätiedot: