Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tarja Lappalaisen kirjanjulkistamistilaisuus

Hämeenlinna | Luther talo

Uunituore teos Surman suusta maineen poluille – suuria suomalaisia menestystarinoita meillä ja muualla on kirjailija ja väitöskirjatutkija Tarja Lappalaisen 19. Kirjassa Lappalainen tutustuttaa lukijansa ruhtinatar Aurora Karamzinin uskomattomaan ja tarunhohtoiseen elämään Pietarin hovissa ja Euroopan salongeissa. Kirjassa on myös Titanicin traagisia vaiheita ja harvinaista tietoa sen suomalaisuhreista. Mukana ovat Boijerien veljekset seikkailemassa 1800-luvun lopun sysimustassa Afrikassa, unohtamatta Boijerien veljesten vaikutusta Hämeenlinnassa.

Samoin Martti Turtola kertoo kirjassa isoisänsä Kalle Turtolan ja Sibeliuksen ystävyydestä ja heidän Hämeenlinna-vuosistaan. Otavan johtaja, professori Heikki A. Reenpää kertoo puolestaan hänen metsästysseikkaluistaan Venäjän korpimetsissä ja ystävyydestään ministeri Aatos Erkkoon ja ajastaan Otavan johtajana. Härmän häjyjen mukana päästään Pohjanmaalle ja vallesmanni Hägglundistakin on kirjassa uutta tietoa – hän nimittäin heittäytyi häjyilemään saatuaan raivattua kilpailijansa pois tieltä. Teokseensa Lappalainen on haastatellut myös kirjailija Panu Rajalaa, joka Lappalaisen lisäksi puhuu julkistamistilaisuudessa.

Tule mukaan viihtymään ja jututtamaan molempia kirjailijoita. Musiikista vastaa Markus Uusitalo ja uuden kirjan kunniaksi Lappalainen tarjoaa kakkukahvit.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.12. klo 13–16

Tapahtumapaikka: 

Luther talo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Lukiokatu 1

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: