Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Levymessut

Hämeenlinna | Lammin Turvantalo

TIEDOTE: LEVYMESSUT LAMMILLA LA 16.6.18
Lammin Turvantalolla järjestetään levymessut ensimmäistä kertaa lauantaina 16.6.18, samaan aikaan muiden kesätapahtumien aikaan. Levymessujen idean voi tiivistää lyhyesti; ostetaan ja myydään äänilevyjä, eli vinyylejä ja CD:eitä. Ostopakkoa ei luonnollisestikaan ole, joten mukaan voi tulla vaikkapa vain hengailemaan. Pääsymaksuakaan ei ole. Sen sijaan salissa on merkittynä äänilevyjen ostopiste, jos ylimääräisiä kiekkoja pyörii nurkissa riesaksi asti.
Juuri tänä vuonna monessa kodissa on lopulta huomattu koko ajan silmien alla oleva ylimääräinen asia, joka ei sovi sisustukseen, eikä sille ole enää käyttöä. Kyseessä oleva asia ei usein ole virtahevon kokoluokkaa, eikä nyt puhuta myöskään sohvalla lepäilevästä perheen (vara)päästä. Esimerkiksi TV-tason alahyllyllä on rivi vinyylilevyjä, joihin liittyvä soitin on kadonnut tai hajonnut. Olisiko nyt jo aika luopua tästäkin muinaisjäänteestä? Levymessuilla se onnistuu helposti. Heti salin alussa on ostopiste, johon omia ylimääräisiä äänilevyjään voi tarjota. Melkein kaikki kelpaa, mutta klassisesta on ylitarjontaa eli ko. levyt kannattaa säästää vielä kuunteluun.
Toisaalta vinyylileyjen osalta eletään juuri tällä hetkellä jonkinlaista häilyvää buumiakin. Monet haluavat kuunnella musiikkia lämpimin soundein ja ehkäpä juuri samalla tavalla kuin silloin nuoruudessa. Tai sillä tavalla kuin isovanhemmat ovat kertoneet musiikkiannoksensa nauttineensa. Vinyylilevyt tuottavat totta tosiaan jonkin verran ”lämpimämmän” tai korvan käyttöön sopivan äänimaailman, koska toistoalue on erilainen kuin esim. CD-levyjen kanssa. Ja siitä aasinsiltana voi todeta myös, että hieman alle puolet levymessujen tarjonnasta on toki myös edelleen CD-levyjä. Näytteilleasettajina on sopivan kokoinen joukko levykauppoja ja asiantuntevia keräilijöitä.
Levymessut siis Lammin Turvantalolla (Mommilantie 7) la 16.6.18 klo 10-15. Ei pääsymaksua, eli vapaa pääsy.

https://www.facebook.com/events/258110614728308/
http://www.record.fi/

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.6. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Lammin Turvantalo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Mommilantie 7

Postinumero: 

16900

Postitoimipaikka: 

Lammi

Tapahtuman lisätiedot: