Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kasvuryhmä syömishäiriöstä toipuville

Hämeenlinna | Kumppanuustalo

Kasvuryhmä tarjoaa osallistujille turvallisen vertaisympäristön, jossa tutkia omaa elämäänsä, kehosuhdettaan ja syömishäiriöön liittyviä ajatuksiaan, asenteitaan ja kokemuksiaan luovien menetelmien avulla. Tavoitteena on myös tarjota osallistujille lisää työvälineitä oman hyvinvointinsa edistämiseksi.

Ryhmä sopii erityisesti heille, jotka ovat jo ottaneet askeleita syömishäiriöstä toipumisen suuntaan ja ovat valmiita tutkimaan omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan itsenäisesti ja yhdessä sekä osallistumaan ryhmään avoimin mielin. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita. Menetelminä käytetään osallistujien kiinnostuksen mukaan terapeuttista kirjoittamista, kuvataidetta (piirtäminen, installaatio, omakuvan tutkiskelu, osallistava valokuva), draamallisia menetelmiä, mindfulnessiä ja rentoutusta.

Luonteensa vuoksi ryhmä on suljettu ja osallistujien toivotaan sitoutuvan kaikkiin ryhmän tapaamisiin mahdollisuuksien mukaan. Osallistuminen on maksutonta.

Ryhmää vetää Jasmin. Ilmoittaudu 27.1.2019 mennessä: kasvuryhmatre@gmail.com (myös tiedustelut).

Järjestäjä: Sisä-Suomen SYLI ry. Lisätietoa yhdistyksen vertaistukitoiminnasta: https://sisasuomensyli.fi/vertaistukiryhmat.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 7.5. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Kumppanuustalo

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Kirjastokatu 1

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: