Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Karmiva ARXantai

Hämeenlinna | ARX - lasten ja nuorten kulttuurikeskus

Ulkona Kauhujen kujalla luurankoteema on vahvasti läsnä: tutkitaan oman kehon luurankoa ja kohdataan heijastavia koruja jakava luurankohahmo. Voit kuvata itsesi ja perheesi Instax-kameralla osana ihastuttavaa kurpitsa-installaatiota. Kuvat saat mukaasi muistoksi tapahtumasta. Yli 7-vuotiaille on tarjolla kauhukuunnelma, jota pääset kuuntelemaan K7-alueelle.

Todellisuuspakolaisten ryhmä on mukana tapahtumassa luomassa kauhunsekaista tunnelmaa ja elämyksiä, joissa pelkokerroin on kohdillaan. RaamiDaamien väki pyöräyttää iltahämäriin sopivat piknik-eväät koko perheelle edulliseen hintaan.

Galleria ARXin Mistä nyt tuulee? -näyttely käsittelee sääilmiöistä. Moniaistinen näyttely on karmivan illan kunniaksi saanut seurakseen lepakoita ja täytettyjä eläimiä, joita seuraillaan hämärässä valaistuksessa. Näyttelytilassa hiippaillaan taskulamppujen kanssa. Otathan oman lampun mukaasi!

Järjestäjänä ARX noudattaa viranomaisten antamia koronaturvallisuusohjeita. Tapahtuma toteutetaan pääosin ulkotiloissa. Suosittelemme maskien käyttöä yli 15-vuotiaille koko tapahtuma-alueella.

Halutessasi voit pukeutua teeman mukaisesti. Tervetuloa koko perheen voimin!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 31.10. klo 17–20

Tapahtumapaikka: 

ARX - lasten ja nuorten kulttuurikeskus

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Viipurintie 4

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: