Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Juhannusaattojuhla

Hämeenlinna | Ahveniston olympiapuisto

Yhteislauluja haitarin säestyksellä, lentonäytös, mieskuorojen show ja juhannuskokko (sään salliessa). Juhannusaattoa juhlitaan Apparalla näyttävästi ja kansallismaiseman henkeen sopivalla yhdistelmällä herkkyyttä ja eeppisyyttä. Varsinainen ohjelma-aika on kello 20–22.

OHJELMA KLO 20–22

Klo 20 Kesäisiä yhteislauluja laulattavat rinneauditoriossa Sibelius-opiston harmonikansoiton opettaja Reijo Ahonen ja kanttori Minna Koskikunnas.

Klo 20.45 Lentonäytöksessä loistaa Pitts-kaksitasotaitolentokone Mörkö.

Klo 21 Juhannuskokko syttyy veden päällä.

Klo 21.15 Juhannuspuheen pitää kirkkoherra Timo Kalaja.

Klo 21.30 Juhannuksen voimaa -show miesäänin ja uruin järven rannalle rakennetulla lavalla. Viron Filharmonisen kuoron ja Utopia-kuoron mieslaulajia johtaa Heikki Seppänen. Urkuja soittavat kanttorit Anna-Maria Lehtoaho ja Sonja Saarikko.

HUOMIOITAVAA:

Varsinainen ohjelma-aika on kello 20–22. Ohjelma ja alueelle tuleminen on ilmaista. Paikalla on mehu- ja makkaramyyntiä. Rantavalvonta on järjestetty.

Ahveniston alueelle ei voi parkkeerata, mutta auton voi jättää Jäähallin parkkipaikalle, josta on järjestetty nonstop-kuljetukset 2 euron hintaan kello 18 alkaen.

Alueelle on myös kaupunkiliikenteen linja-autokuljetukset eri puolilta kaupunkia: Kukostensyrjästä, Äikäälästä ja Loimalahdesta klo 18.00, 18.45 ja 19.30 ja Rengosta klo 18.45. Kaikki pysäkit kunkin reitin varrella ovat käytössä. Paluulähdöt klo 21.15 ja 22.15.

Äikäälä:

Rautaruukintie – Kirkkokulmantie – Häitiläntie – Nujulantie – Harvialantie – Telkkätie – Kurkitie – Rantatie – Harvialantie – Katumantie – Katistentie – VT 10 – Lahdensivuntie – Lapiontie – Kankaantaustantie – Hattelmalantie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Kukostensyrjä:

Vanajanlinnatie ( linjan 3 pääte ) – Ruununmyllyntie – Papinniityntie – Laaniitynkatu – Viipurintie – Arvi Kariston katu – Palokunnankatu – Sibeliuksenkatu – Hallituskatu – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Hirsimäki:

Kuralantie – Hirsimäenkatu – Metsäkukantie – Sammonojantie – Loimalahdentie – Aleksis Kiven katu – Ahvenistontie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Renko:

Rengon TB – Rengonraitti – Topenontie – VT 10 – Luolajanraitti – Aleksis Kiven katu – Ahvenistontie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 22.6. klo 18–22

Tapahtumapaikka: 

Ahveniston olympiapuisto

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Olympiakatu 18-20

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: