Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hervoton Stand up -ilta

Hämeenlinna | Hauhotalo Oy

Hervoton Stand up -ilta tuo Hauhotaloon ohjelmiston joka rakentuu Suomen huippukoomikoiden ympärille sisältäen suorastaan herkullisen hauskaa ja välillä roisiakin huumoria. Tilaisuuteen osallistujien onkin syytä jättää tiukemmat pipot kotiinsa tai vähintäänkin narikkaan ja antautua nauramaan hervottoman huumorin parissa parituntinen pläjäys.

JP KANGAS

Kulttimaineeseen noussut stand up -koomikko JP Kangas on tien päällä jälleen. Tämä komiikan oman polkunsa kulkija tykittää oivaltavia one-linereitaan armottomaan tahtiin, ja jokainen lause on naula tylsyyden arkkuun. Lavalla JP ei sievistele, vaan pudottaa yleisön tuoleilta jutuillaan. Mustan huumorin ruhtinaaksi ja äijähuumorin kuninkaaksi luonnehdittu JP liikkuu ajoittain komiikan hyvän maun rajoilla, mutta tekee sen kuitenkin aina suurella sydämellä.

XL SAMI

Koomikko XL Sami laskee sumeilematta leikkiä omasta olemuksestaan ja taustastaan.

Sami Huhtala tunnetaan useita maailmanmestaruuksia voittaneena penkkipunnerruksen huippunimenä, mutta viime vuosina hän on laajentanut reviiriään kovalla vauhdilla viihteen eri osa-alueille musiikista näyttelemiseen ja stand up-komiikkaan.

Tämä hyvinkin lempeä ja rauhallinen mies saa juron ulkonäkönsä ansiota voittaa yleisönsä luottamuksen ja tekeekin sen suorastaan kutkuttavan hauskasti. "Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva hämeenlinnalainen mies veistelee.

Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.

MARJUNELLA TOIVONEN

Ällistyttävän nerokas, omasta mielestään jopa älykäs toisinajattelija. Marjunella tuo naisen ajattelun helmet esiin ja on kantaaottava, mutta ei ilkeä - ehkä hieman pirullinen.

Tapahtumassa on väliaika, Hauhotalon kahvio ja Wanhan Raitin Kievari palvelee.

Taksi Rami Nieminen tarjoaa -5 alennuksen tapahtuman kuljetuksiin.

K18

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 15.3. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Hauhotalo Oy

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Kirkkotie 5

Postinumero: 

14700

Postitoimipaikka: 

Hauho

Puhelinnumero: 

0404516777

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210

Lippujen hinnat: 

Ennakkoon 15€/ liveto, ovelta 18€