Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hervoton Stand up -ilta Lammilla

Hämeenlinna | Kuurikan lava
Hervoton Stand up
Hervoton Stand up

Hervoton Stand up -ilta tuo huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa Lammille Kuurikan lavalle. Luvassa on lähes parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria Suomen huippukoomikoilta. Tapahtuma on K15.

Ohjelmisto rakentuu Suomen huippukoomikoiden ympärille sisältäen suorastaan herkullisen hauskaa ja oivaltavaa huumoria elämän kaikilta osa-alueilta. Stand up -illassa esitetään myös uusia, ennenkokemattomia numeroita ja mukana on myös vierailevia koomikoita. Tilaisuuden järjestäjä Mimi varautuu vessaharjalla ja mäntysuopapullolla pesemään koomikoiden suut mikäli meno äityy liian hurjaksi! Yleisö voi siis heittää turhat huolet mielestään ja antautua nauramaan hervottoman huumorin parissa parituntinen pläjäys.

XL SAMI, STAND UP -KOOMIKKO, NÄYTTELIJÄ, LAULAJA

Koomikko XL Sami laskee sumeilematta leikkiä omasta olemuksestaan ja taustastaan ja ohjelmistoon voi kuulua myös hyvin rankkaakin maailmalla erittäin suosittua huumoripitoista roastaamista. Sami Huhtala tunnetaan useita maailmanmestaruuksia voittaneena penkkipunnerruksen huippunimenä, mutta viime vuosina hän on laajentanut reviiriään kovalla vauhdilla viihteen eri osa-alueille musiikista näyttelemiseen ja stand up-komiikkaan. Satoja roolisuorituksia, stand up -esityksiä ja musavideoita vauhdilla aikaansaavan Samin tahti on suorastaan hengästyttävä! Tämä tosiasiassa hyvinkin lempeä ja rauhallinen mies voittaa yleisönsä luottamuksen huolimatta jurosta ulkonäöstään ja tekeekin sen suorastaan kutkuttavan hauskasti. "Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva mies veistelee alkuun. Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.

MARJU-NELLA TOIVONEN, STAND UP -KOOMIKKO

Ällistyttävän nerokas, omasta mielestään jopa älykäs toisinajattelija. Marjunella tuo naisen ajattelun helmet esiin ja on kantaaottava, mutta ei ilkeä - ehkä hieman pirullinen. Marju-Nella tuo oivaltavasti esiin kunkin esiintymispaikkakunnan huomionarvoiset helmet tai alueen historiallista kontekstia tämän päivän menoon. Yksi ehdottomasti Suomen hauskimmista naiskoomikoista!

Lippuja voi ostaa ennakkoon livetosta sekä ovelta mikäli lippuja jää hintaan 15€/ kpl. Kostilan Kunnonkohottajat ry. kahvio palvelee tapahtuman ajan!

Tilaisuudessa on väliaika.

Tilaisuuden järjestäjä: MiminTalli Oy, puh. 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 2.8.

Tapahtumapaikka: 

Kuurikan lava

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Kostilantie 400

Postinumero: 

16900

Postitoimipaikka: 

Lammi

Puhelinnumero: 

0503618925
0505403146

Sähköposti: 

ukauppi68@gmail.com

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-15

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

15€

Lipunmyyjät: 

Liveto

Puhelinnumero: 

0600-30005 (1,78€/min)

Osoite: 

Järjestäjä: