Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Aulanko Herää

Hämeenlinna | Aulangon Ulkoilumaja

Aulanko herää -tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 21.4. kello 11–15, on yli kahdenkymmenen eri toimijan yhteistapahtuma.
Tapahtuman tarkoitus on tarjota ulkona Aulangon puistometsässä vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin, luonnossa liikkumiseen ja siitä nauttimiseen sekä esitellä toiminnallisen sisällön avulla yritysten ja yhdistysten palveluita ja toimintaa.
Puistometsän messujen ohjelmassa on muun muassa sointukylpyjä, aistien valtakunta, satumaisia saippuakuplia, ohjattuja liikuntatuokioita, metsäjoogaa, teltta- ja retkikeitinesittelyä, Muumien retkeilykoulua, neppisautoilua ja köysiseikkailu.
Tapahtuma tarjoaa tietoa mm. sydän-, hengitys-, muisti ja mielenterveydestä, allergioista sekä luonnosta, retkeilystä, jokamiehenoikeuksista ja pyöräilystä. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös boffausta ja vierailemaan Aulangon näkötorissa. Sekä Tornikahvila että Aulangon Ulkoilumajan kahvila ovat avoinna tapahtuman ajan.
Kävijät saavat Aulangon ulkoilumajalta ja esittelypisteiltä reittikartan, joka esittelee puistometsässä kierrettävän reitin, sen varrella sijaitsevat esittelypisteet sekä päivän ohjelman. Reitin voi kiertää myös Hamkin DigiTrail-hankkeen kehittämän mobiilisovelluksen testiversion avulla.
Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille. Kävijöiden kesken arvotaan Seikkailupuisto Hugon ja Lasten Liikunnan Tuen tuotteita.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.4. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Aulangon Ulkoilumaja

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Linnanen 77

Postinumero: 

13210

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

03 652 5240
0400 744 840

Sähköposti: 

juha.liedes@lastenliikunnantuki.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: