Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Terhi Leppäkoski "Luontohetki"

Hämeenlinna | RaamiDaamit Oy

Olen hämeenlinnalainen taidemaalari, valmistuin Taidekoulu Alfasta 2018. Olen suorittanut myös kuvataiteen perusopinnot Lapin yliopistossa ja takanani on myös monia muita taideopintoja esim. Espoon Taidekoulu sekä useita maalaus-ja piirustuskursseja.

Tyylini on esittävää, yksityiskohtien työstäminen on minulle luonteenomaista. Maalaan kankaalle, öljyvärit koen minulle kaiken luontevammiksi väreiksi, koska voin hioa rauhassa aihettani ennen värin kuivumista, mutta käytän yleensä pohjalla myös akryylivärejä tai teen pohjakerroksen pigmenttiväreillä. Pohjalle saatan luoda hieman struktuuria esim. gesson avulla. Työskentelytapani on kerroksellista, näin saan väreihin täyteläisyyttä ja hehkua, samalla hahmotan myös aiheen koko värimaailman ja tunnelman. Haen töihini harmoniaa ja rytmiä, siksi kuvan suunnittelu ja sommittelu on minulle tärkeätä.

Nyt nähtävässä RaamiDaamien näyttelyssä tuon esiin luonnon yksityiskohtia, jotka ovat aina kiehtoneet minua, valon ja varjon läikähdykset, kallion rosot, kaarnan karheus, veden heijastumat. Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni, sen karuus, kauneus, sitkeys ja monimuotoisuus. Olen nuoresta tytöstä asti viettänyt kesäisin paljon aikaa mökillämme Saimaan saaressa ja ottanut sieltä paljon valokuvia, viime vuosina aina vain yksityiskohtaisempia otoksia ja näiden pohjalta olen maalannut tähän näyttelyyn teoksia.

Maalausten lisäksi mukana on myös erilaisia sekatekniikalla tehtyjä kolmiulotteisia "reliefejä" esim. syksyn lehdistä. Erilaisten pintastruktuureiden luominen kiehtoo minua ja siksi olen halunnut tehdä kokeiluja esim. sanomalehdestä, kankaasta, tasoitteesta yms. Eläimet ovat olleet mukana töissäni jo pidemmän aikaa ja muutama pääsi mukaan myös tällä kertaa. Kaikissa aiheissani luonto on läsnä tavalla tai toisella ja siksi näyttelyn nimeksi tuli "luontohetki"

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 1.12.–31.12.

  • ma klo 11–16
  • ti klo 11–16
  • ke klo 11–16
  • to klo 11–16
  • pe klo 11–16
  • la klo 11–16
  • su klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

RaamiDaamit Oy

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Viipurintie 4

Postinumero: 

13210

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

0400797276

Sähköposti: 

info@raamidaamit.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: