Tapahtuma ei ole enää voimassa.

ARS Peltolehto - Lammin taidekesä 2020

Hämeenlinna | Peltolehto

Taidenäyttely Lammin keskustassa, Peltolehdon talossa. Teemana Arvo Koivisto (1918-1990). Koiviston pieniä puuveistoksia löytyy hyvin monesta lammilaisesta kodista, ja monen mukana niitä on päätynyt eri puolille Suomea. Osa näistä taidokkaista veistoksista on esillä Peltolehdossa, kolmannessa ARS Peltolehto - Lammin taidekesä 2020 -taidenäyttelyssä. Mukaan on saatu myös Koiviston puureliefejä, myös suurikokoinen Juolaan, vaan ei mahlottomasti sekä joitakin pastelli- ja lyijykynäpiirroksia.
Näyttelyn muut taiteilijat ovat lammilaisia, lammilaislähtöisiä tai lähiseudulta. Osa on ammattitaiteilijoita, kuten Jarmo Kukkonen ja Eeva-Kaisa Takala sekä Petri Silvonen, osa pitkään taidetta harrastuksenaan tehneitä. Kesän näyttelyvieras on naivistitaiteilija Luciana Mariano, jonka taidetta on esillä heinäkuun ajan myös kauppakeskus Tuulosessa. Mariano on myös yksi Naivistit Iittalassa -säätiön kesänäyttelyn taiteilijoista.
ARS Peltolehto - Lammin taidekesä 2020 järjestetään kolmannen kerran Peltolehdon talossa. Yhden kerran näyttely järjestettiin Turvantalolla. Näyttely haluaa tehdä kunniaa Lammin taideviikoille, joita edesmennyt kotiseutuneuvos Uljas Kiuru uutterasti aikoinaan järjesti.
Näyttely on avoinna yleisölle viikonloppuisin, mutta tilauksesta myös yksittäisille vierailijoille tai ryhmille viikolla. Tilaukset: 040 5281989 /Susanna

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 4.7.–30.8.

  • la klo 13–16
  • su klo 13–16

Tapahtumapaikka: 

Peltolehto

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Lamminraitti 22

Postinumero: 

16900

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: