Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertti

Hämeenlinna | Verkatehdas, Vanaja-sali

Suomalaisia lapsiperheitä jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe viettävät juhlavuotta yli sata konserttia käsittävällä juhlakiertueella.

Riitta Korpela on koulutukseltaan lastentarhanopettaja. Edelleen intohimoisesti työhönsä suhtautuva Riitta on valmistunut myo¨s musiikkileikkikoulunopettajaksi Sibelius-Akatemiasta, jossa opiskellessaan tuli luoneeksi pohjan Ti-Ti Nalle -perheelle. Nykyään jo kahdeksanhenkisestä nalleperheestä ensimmäisenä päivänvalon näki Ti-Ti Nalle, joka syntyi Riitan pyydettyä äitiään virkkaamaan pienen nallen opetuskäyttöä varten. Pitäessään opiskeluihin liittyvää näytetuntia, havaitsi Riitta nallen monikäyttöisyyden, ja pohja Ti-Ti Nalle -perheen suosiolle oli luotu. Suuren yleisön tietoisuuteen Ti-Ti Nallen perhe nousi esiintyessään liki kymmenen vuoden ajan Pikku Kakkosessa.

Musiikkipedagogiikka on tärkeä osa Ti-Ti Nallen suosiota. Helposti lähestyttävän nalleperheen eri hahmojen avulla Riitta kertoo tarinoita, ja suurin osa kappaleista on sellaisia, että ne herättävät keskustelua ja opettavat lapsille tärkeitä arkisia taitoja. Jokaisella nallella on myös oma rytmimaailmansa, joten nalleperheen avulla on mahdollista opiskella myös musiikinteorian alkeita. Jo kolmekymmentä vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Ti-Ti Nalle -perhe on ainutlaatuinen ilmiö suomalaisessa lastenkulttuurissa.

Ikärajaton.
Kesto 1 h 10 min, ei väliaikaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 14.12. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Verkatehdas, Vanaja-sali

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Paasikiventie 2

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Peruslippu 25 €