Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suisto Jazz: Mikko Innanen, Teppo Mäkynen ja Uffe Krokfors trio + Topias Tiheäsa

Hämeenlinna | Suisto-klubi

Talven ja kevään konsertit on otettu todella hienosti vastaan yleisön ja soittajien puolesta. Nyt on aika täräyttää alkuvuoden jazzsarjan päätösjuhlat kahden setin voimin.

Alkuun kitaristi Topias Tiheäsalo ottaa työpöydälleen nipun tarkkaan valittuja jazzballadeja. Lähtökohtana on John Coltranen ja Bill Evansin kaltaisten mestareiden sävelet, mutta mitä niillä tehdään selviää kappale kerrallaan niin yleisölle kuin itse soittajalle. Tiheäsalo tarjoilee varmasti poikkeuksellisen tarkan näköalan kappaleiden sointiin ja rakenteisiin.

Tämän illan ohjelmassa kulminoituu oikeastaan koko Suiston jazzsarjan alkutarve. Jazzklubilla pitää sattua ja tapahtua. Mitä vähemmän lasketaan varman päälle niin sitä enemmän on mahdollisuuksia luoda uutta. Tässä ja nyt, huomenna jotain muuta. Kotimaan kärkinimistä kasattu trio ei juuri esittelyä kaipaa. Rumpali Teppo Mäkynen on aina ollut odotettu vieras Hämeenlinnassa ja nyt kun rinnalle saadaan hetkeen ennakkoluulottomasti heittäytyvät fonisti Mikko Innanen ja mestaribasisti Uffe Krokfors, niin pata on takuulla kuumaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 18–23

Tapahtumapaikka: 

Suisto-klubi

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Verkatehtaankuja 7

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

036120266

Sähköposti: 

suisto@suisto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

15 / opiskelijat 10 € sis.eteispalvelumaksun

Lipunmyyjät: 

Tiketti

Osoite: