Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Litku Klemetti

Hämeenlinna | Suisto-klubi

Litku-show talossa lauantaina 19.5!

Vuonna 2017 laajempaan tietoisuuteen rymistellyt Litku Klemetti on kriitikoiden, festareiden ja koko perheen suosikki. 2017 julkaistiin ”Juna Kainuuseen” -levy sekä bändikasetti ”Päivä päivältä vähemmän.” 2018 julkaistaan kaksi uutta Litku-levyä: unelmointilevy ”Taika tapahtuu” sekä Kainuu-teemaa jatkava ”Reformi.”

Litku esiintyy Tuntematon numero-yhtyeensä kanssa, joka tekee mitä huvittaa. Litkun musiikillisessa maailmassa on spontaania heittäytymistä, unelmointia sekä fiilistä että jotain jännää voi tapahtua vielä 2010-luvulla.

Alkuun kitaristi Topias Tiheäsalo ottaa työpöydälleen nipun tarkkaan valittuja jazzballadeja. Lähtökohtana on John Coltranen ja Bill Evansin kaltaisten mestareiden sävelet, mutta mitä niillä tehdään selviää kappale kerrallaan niin yleisölle kuin itse soittajalle. Tiheäsalo tarjoilee varmasti poikkeuksellisen tarkan näköalan kappaleiden sointiin ja rakenteisiin.

Tämän illan ohjelmassa kulminoituu oikeastaan koko Suiston jazzsarjan alkutarve. Jazzklubilla pitää sattua ja tapahtua. Mitä vähemmän lasketaan varman päälle niin sitä enemmän on mahdollisuuksia luoda uutta. Tässä ja nyt, huomenna jotain muuta. Kotimaan kärkinimistä kasattu trio ei juuri esittelyä kaipaa. Rumpali Teppo Mäkynen on aina ollut odotettu vieras Hämeenlinnassa ja nyt kun rinnalle saadaan hetkeen ennakkoluulottomasti heittäytyvät fonisti Mikko Innanen ja mestaribasisti Uffe Krokfors, niin pata on takuulla kuumaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 22–3

Tapahtumapaikka: 

Suisto-klubi

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Verkatehtaankuja 7

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

036120266

Sähköposti: 

suisto@suisto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

10/12 € sis.eteispalvelumaksun

Lipunmyyjät: 

Tiketti

Osoite: