Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jukebox-megakiertue

Hämeenlinna | Hämeenlinnan Verkatehdas

MIKÄ IHMEEN JUKEBOX?
Viime vuosina varusmiessoittajat ovat megakiertueillaan käyneet läpi kaikille tutun musiikin historiaa. 70s-kiertueen suomirock-hitit, Kasarin synasoolot ja Ysärin legendaariset klassikkolyriikat on nyt esitelty yleisölle, ja tänä vuonna te saitte päättää: alkuvuodesta 2019 järjestettyyn äänestykseen ilmoitettiin satoja tuttuja biisejä, joista parhaat valikoituivat mukaan megakiertueelle.
Jukebox yhdistää siis eri vuosikymmenten suurimmat hitit yhteen konserttiin, mutta myös koko Varusmiessoittokunnan yhdelle konserttilavalle: ainutlaatuisella kiertueella koko vuoden 2019 soittokunta esiintyy yhdessä ensimmäistä kertaa.

Lähde mukaan aikamatkalle halki hyvän musiikin historian!

Lisätiedot ja lipunmyynti: konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi

PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA
Parolannummen Panssariprikaatissa toimivaan Varusmiessoittokuntaan valitaan vuosittain noin sata nuorta muusikkoa, esiintyvää taiteilijaa ja tekniikka- tai media-alan osaajaa 347 tai 255 päivää kestävään palvelukseen. Palveluksensa aikana he esiintyvät satoja kertoja, sekä Suomessa että ulkomailla.

Vuosittain varusmiehistä hioutuu kiinteä ryhmä, joka tunnetaan ainutlaatuisesta otteestaan musiikkiin, esiintymiseen ja yleisön viihdyttämiseen. Soittokunta esiintyy monipuolisesti, räiskyvistä rokkikeikoista yhtenäiseksi hiottuun kuviomarssiin ja tunnelmallisista kirkkokonserteista konserttisalit täyttävään megakiertueeseen.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 20.8. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Hämeenlinnan Verkatehdas

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Paasikiventie 2

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: