Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Duo Lehtinen & Lipasti

Hämeenlinna | Sibeliuksen syntymäkoti
Kuva, Ville Hautakangas
Kuva, Ville Hautakangas

Viulusta ja pianosta koostuva Duo Lehtinen & Lipasti soittaa Sibeliuksen ja Griegin teoksia. Luvassa myös Sakari Lipastin lyyrisen kauniita pianosooloja edellä mainituilta säveltäjiltä.

Liput ovelta: 10 € aikuiset / 8 € eläk. ja opisk. / 6 € lapset 7–17-vuotta

Pauliina Lehtinen on viulisti, kamari- ja orkesterimuusikko. Hän on toiminut viulistina muun muassa Tampere Filharmoniassa, Suomen Kansallisoopperassa sekä Turun filharmonisessa orkesterissa. Lisäksi hän on soittanut lukuisissa kansainvälisissä kokoonpanoissa, kuten Britten-Pears Orchestrassa ja Baltic Youth Orchestrassa. Lehtinen on täydentänyt opintojaan Italiassa ja Ruotsissa sekä mm. Mi-Kyung Leen, Pavel Vernikovin ja Hagai Shahamin opetuksessa. Hänen instrumenttinsa on Marcello Villa-viulu.

Sakari Lipasti on tehnyt musiikin ammatilliset opintonsa Sibelius-Akatemian pianomusiikin osastolla, jossa hän opiskeli mm. professori Juhani Lagerspetzin johdolla. Hän on konsertoinut paljon vuosien varrella ja esittänyt soolo-ohjelmiston lisäksi kamari- ja liedmusiikkia. Hän on osallistunut menestyksekkäästi useisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin pianokilpailuihin samoin kuin kamarimusiikki- ja liedkilpailuihin.

Konsertti on osa Sibelius-fantasia -kaupunkitapahtumaa (pe 20.9.–su 22.9.2019).

Tapahtuma-ajat: 

  • su 22.9. klo 14

Tapahtumapaikka: 

Sibeliuksen syntymäkoti

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Hallituskatu 11

Postinumero: 

13100

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

(03) 621 2755

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput ovelta: 10 € aikuiset / 8 € eläk. ja opisk. / 6 € lapset 7–17-vuotta