Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut

Hämeenlinna | Elenia Areena

Laatumessut järjestää maaliskuussa 2018 perinteiset Antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenlinnan Elenia Arenalla. Tapahtuma on eräs maamme vanhimpia alan messutapahtumia ja sitä on järjestetty kaupungissa vuodesta 1986 lähtien.

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa. Nyt tapahtumassa voi hankkia myös uusia kädentaitajien tuotteita muutamalata osastolta.

Mestarientisöijät ry:n osastolla saa neuvontaa ja näkee työnäytöksiä vanhojen huonekalujen kunnostamisesta. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastoilla neuvotaan näiden keräilyalueiden asioissa.

Tapahtumaan on pääsymaksu, se on aikuisilta 8€ ja perhelippu maksaa 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.

Tapahtuman www-sivut sijaitsevat osoitteessa http://www.laatumessut.com/hameenlinna0318.htm ja tapahtumasta löytyy myös tietoa Facebookista osoitteesta www.facebook.com/laatumessut.
Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

Tapahtuma-ajat: 

  • la 10.3. klo 10–16
  • su 11.3. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Elenia Areena

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Härkätie 17

Postinumero: 

13600

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Tapahtuman lisätiedot: