Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Bayoneta - Viimeinen isku

Hämeenlinna | Bio Rex Verkatehdas

LAJITYYPPI: Draama
IKÄRAJA: Kielletty alle 12-vuotiailta
ENSI-ILTA: 9.11.2018
KESTO: 1t 40min

Bayoneta - Viimeinen isku on tarina meksikolaisesta ammattinyrkkeilijästä, joka on päätynyt elämään Suomen Turkuun. Elokuvan pääosassa on meksikolainen näyttelijätähti Luis Gerardo Méndes, joka on saavuttanut kotimaassaan suuren suosion Netflix-televisiosarjan Club de Cuervos sekä Meksikon kaikkien aikojen suosituimman elokuvan The Noble Family päätähtenä. Muissa keskeisissä osissa nähdään suomalaisnäyttelijät Joonas Saartamo, Laura Birn, Ilkka Koivula ja Ville Virtanen sekä Brontis Jodorowsky.

Bayoneta – Viimeinen isku on kuvattu pääosin Turussa vuoden 2017 alussa. Elokuva on meksikolaisen Woo Filmsin ja suomalaisen MRP Matila Röhr Productionsin yhteistuotanto. Elokuvan ovat tuottaneet tuottajat Johanna Enäsuo (MRP Matila Röhr Productions) sekä Maria Jose Cordova ja Rafael Ley (Woo Films). Elokuvan kotimaista rahoitusta tukevat Suomen elokuvasäätiö, YLE ja Länsi-Suomen elokuvakomissio. Sen pohjoismaiset oikeudet omistaa MRP Matila Röhr Productions.

TARINA

Miguel ”Bayoneta” Galindez (Luis Gerardo Méndes) on entinen ammattilaisnyrkkelijä Tijuanasta. Hän on paennut menneisyyttään jo hyvän aikaa ja päätynyt maailman toiselle laidalle, kylmään ja valon hylkäämään pikkukaupunkiin, Suomen Turkuun. Miguelin päivät kuluvat Turussa Jyrkin (Ilkka Koivula) nyrkkeilysalilla, jossa hän valmentaa Remua (Joonas Saartamo) titteliotteluun. Vaikka Miguel on jättänyt Meksikon tapahtumat taakseen ja hän tutustuu suomalaiseen Saritaan (Laura Birn), menneisyys ei päästä häntä otteestaan. Erilainen paikka ja kulttuuri ajaa Miguelin miettimään itseään ja päästäkseen elämässään eteenpäin, hän päättää, että hänen on noustava vielä kerran kehään.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 10.11. klo 18
  • su 11.11. klo 19.45
  • ke 14.11. klo 20
  • to 15.11. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Bio Rex Verkatehdas

Sijaintikunta: 

Hämeenlinna

Käyntiosoite: 

Paasikiventie 2

Postinumero: 

13200

Postitoimipaikka: 

Hämeenlinna

Puhelinnumero: 

075 7561 282

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: