Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Murhamysteeri-illallinen

Forssa | Tehtaankoulu

Kulttuuriyhdistys Kuvio tuo Forssaan Tuoni Studioiden luoman klassisen Hercule Poirot murhamysteerin, jossa vieraat sukeltavat vuoteen 1929 selvittämään kuolleen taiteilijan tapausta. Mysteerin lomassa nautitaan kolmen ruokalajin illallisesta ja tietenkin mukaansatempaavasta tunnelmasta.

Murhamysteeri-illallinen ei jätä uhrejakaan kylmäksi. Tule nauttimaan ikimuistoisesta illasta kanssamme! Lipun hinta 65€ sisältäen lipun murhamysteeriin sekä kolmen ruokalajin illallisen. Liput myynnissä: K-Citymarket Forssan infossa ja Kuvion toimistolla: toimisto@kuvio.org.

Olemme osallistujiin yhteydessä sähköpostitse ennen tapahtumaa, jossa kerromme tarkemmin illan kulusta.

"Euroopan poliittinen tilanne on veitsenterällä, mikä kiristää myös Suomen ja Neuvostoliiton välejä. Neuvostoliiton hallitus pyrkii kuitenkin rakentamaan siltaa länteen luovuttamalla Suomelle hyväntahdon eleenä kuuluisan taiteilijan Maksim Tvorcheskiyn suunnitteleman monumentin. Poliittisesta tilanteesta johtuen kaikki osapuolet ovat varpaillaan ja Neuvostoliitto on lähettänyt puna-armeijan joukko-osaston turvaamaan monumentin kuljetusta, samalla kun Suomen valtio kutsui itsensä mestarietsivä Hercule Poirot'n seuraamaan luovutusjuhlallisuuksia.

Ennen illallisen alkamista kaikki vieraat ovat saapuneet juhlasaliin ja vain muutama henkilö puuttuu. Sitten, valot sammuvat ja hotellissa kaikuu laukaus. Pian eräs belgialainen herrasmies kertookin taiteilija Tvorcheskiyn tulleen murhatuksi ja joku juhlavieraista on syyllinen...

* Vuoden 1929 Suomeen sijoittuva elegantti Murhamysteeri"

Lisätietoja:
www.kuvio.org
https://www.facebook.com/events/219353448824792/
https://kultturelli-nelli.blogspot.fi/2018/04/ensimmaista-kertaa-forssas...

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 19–22

Tapahtumapaikka: 

Tehtaankoulu

Sijaintikunta: 

Forssa

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 4

Postinumero: 

30100

Postitoimipaikka: 

Forssa

Tapahtuman lisätiedot: