Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Levymessut Forssa

Forssa | Forssan Järjestötalo

Syksy pimenee, mutta öljylampun valossa on mukava kuunnella vanhoja levyjä. Forssan levymessut tarjoaa ensiapua musiikin nälkään, varsin täyttävällä kattauksella. Forssan järjestötalolla (Kuhalankatu 17) järjestetään levymessut sunnuntaina 14.10.18. monetta kertaa. Mukana on levykauppiaita kotimaan lisäksi Saksasta ja Ruotsista asti. Levymessuilla ostetaan ja myydään äänilevyjä.

Forssan levymessuilla on tarjolla musiikkia sekä vinyylilevyinä että CD:einä. Innokkaat musiikin kuluttajat napsivat nakkiensa väleihin molempia. Messuilla harvoin kinastellaan siitä, kumpi paistetaan ensin; muna vai kana. Stereot toistavat kotona yleensä kumpaakin formaattia. Ilahduttavaa on, että nyt mukana ovat sekä ne arvokkaimmat satojen eurojen älppärit, että euron parin alennuslevyt. Tarjolla on siis sekä vinyylilevyjä että CD:eitä. Toisaalta monet ovat päättäneet juuri nyt luopua vinyylilevyistä turhina. Piinaavan kirpputorimyynnin vaihtoehtona on onneksi helpompikin ratkaisu. Kävijät voivat ottaa tarpeettomat äänilevyt mukaansa ja myydä ne messuilla merkittyyn ostopisteeseen.

Kansainväliset Levymessut siis Forssan järjestötalolla, Kuhalankatu 17, 30420 Forssa sunnuntaina 14.10.18 klo 11-15. Ei pääsymaksua, eli vapaa pääsy.

http://www.record.fi
https://www.facebook.com/events/306164226869637/

Tapahtuma-ajat: 

  • su 14.10. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Forssan Järjestötalo

Sijaintikunta: 

Forssa

Käyntiosoite: 

Kuhalankatu 17

Postinumero: 

30420

Postitoimipaikka: 

Forssa

Tapahtuman lisätiedot: